Roxana Rusănescu

dans

    Nascuta la data de 23 septembrie 1986 , fiind sora mai mica si mai rasfatata din familie , Roxana Alexandra Rusanescu si-a petrecut copilaria in comuna Dagata , asemenea tatalui ei. De aici si dragostea nemarginita pentru neamul si cantecul moldovenesc .
       A absolvit Facultatea de Administratie si Afaceri , din cadrul Universitatii din Bucuresti si master in Management financiar bancar , urmarind sa aiba o cariera frumoasa in domeniul economiei . Insa lucrurile nu au stat tocmai asa , pentru ca prima dragoste in domeniul folclorului a aparut de la o varsta frageda ,cand a descoperit frumusetile dansului popular .
     Cativa ani mai tarziu , sub indrumarea marelui profesor Aurel Mustatea , Roxana Alexandra Rusanescu face primii pasi spre o cariera in muzica , participand totodata si la numeroase concursuri nationale si internationale . Printre premiile obtinute , le putem aminti pe cele mai valoroase , si anume : Trofeul "In memoriam Marin Ghiocel" , 2017 si Trofeul " Pe marginea Dunarii" , 2018 , Giurgiu , avand onoarea de a canta alaturi de orchestre mari , orchestre minunate , precum orchestra Lautarii , din Chisinau , sub indrumarea marelui maestru Nicolae Botgros.
   Putin mai tarziu , cu ajutorul orchestrei conduse de maestru Marin Alexandru si al domnului profesor Aurel Mustatea , Roxana Alexandra Rusanescu reuseste sa surprinda publicul cu melodiile proprii , melodii de suflet si dor , melodii de sarbatoare , impunandu-se totodata ca si textier .
" Prin cantecele mele imi doresc sa pot ajunge la inima oamenilor , sa le pot aduce o farama de emotie , sa le pot aduce bucurie , energie pozitiva si optimism " .

 

 

 

dans

DATE DE CONTACT

Tel: 0726.195.160

E-mail: ansamblul.naframa@gmail.com

Website: www.dansuri-populare-romanesti.ro

ABONARE LA NEWSLETTER

E-mail

S.C ROCREART EVENTS SRL ©     CMS dezvoltat de Dakai.ro Website si CMS de la Dakai.ro