Sunteti de acord cu transmiterea datelor cu caracter personal?

Acceptare

Cursuri Dans Popular Junior

Ansamblul folcloric NAFRAMA JUNIOR organizeaza cursuri de dansuri populare ,la care sunt invitati sa participe toti copiii care doresc sa aiba o activitate extrascolara.Toti membrii Ansamblului Folcloric NAFRAMA JUNIOR vor invata dansuri specifice tarii noastre si vor participa la foarte multe spectacole organizate.

Jocurile populare romanesti, prin frumusetea costumelor si a melodiilor, prin supletea si expresivitatea miscarilor, prin voiciunea pe care o imprima copiilor ,contribuie in mare masura la realizarea educatiei estetice.In cadrul cursului de dans popular, copiii vor putea să afle care sunt strigaturile si jocul de secole din diferite zone ale Romaniei.

Dupa ce copilul invata sa isi coordoneze miscarile in ritmul unui joc cu cant organizat, se poate trece la o forma putin mai pretentioasa si anume la aceea a dansului popular. Dansul va fi alcatuit din figuri simple, pasi obisnuiti, executati intr-un tempo moderat pentru o acomodare cat mai fireasca a miscarii executate in ritmul cantecului.

Obiectivele urmarite in cadrul cursului de dans popular sunt: introducerea in lumea dansului popular si descoperirea dansului popular din diferite zone ale tarii,coordonarea miscarilor in ritmul unui joc cu cant organizat,dezvoltarea orientarii in spatiu si coordonarea segmentelor corpului in miscare si nu in ultimul rand, dobandirea rezistentei fizice si respiratorii.

CURS DANS POPULAR PENTRU COPII

  • Adresa: Sc. Generala nr. 198 , Str. Apusului ,
    cartier Militari , Sector 6 ,
    Bucuresti (mijloace de transport : RATB 336 , metrou : Gorjului )

  • Cursurile  : MIERCURI-ORELE-18:00-19:30.
                           JOI-ORELE-18:00-19:30.

  • INSTRUCTORI:Roxana si Cristi RUSANESCU.