Sunteti de acord cu transmiterea datelor cu caracter personal?

Acceptare

Ansamblul Naframa Junior

Dansul este cea mai buna si placuta metoda de a-i ajuta pe copii sa-si dezvolte aptitudinile, spiritul pentru frumos, gratia si eleganta, precum si  respectul pentru celalalt. Totodata, dansul modeleaza caracterul, stimuland disciplina si rabdarea, precum si ambitia si capacitatea de a depune efort pentru obtinerea rezultatelor dorite.Traditia se preda de la o generatie la alta sub forma unor experiente de viata, a unor modele de trai dobandite din generatie in generatie si constituie piatra de temelie a oricarei civilizatii sau cultura. Fara traditii, fiecare generatie ar trebui sa reia totul de la inceput. De aceea este datoria noastra sa pastram si sa transmitem urmasilor nostri traditiile poporului roman.

Ansamblul folcloric Naframa Junior a luat nastere sub conducerea instructorilor Rusanescu Cristian si Roxana,care au reusit sa adune intr-un singur loc, copii foarte talentati.Sunt copiii viitorului nostru care iubesc traditia si obiceiurile poporului roman,copii care au reusit sa faca din dansul popular mai mult decat o simpla activitate extrascolara;au reusit sa faca o arta!

Munca si efortul depus in salile de repetitii,disciplina si seriozitatea de care au dat dovada in tot acest timp s-au reflectat in numeroasele spectacole locale,nationale si internationale pe care le-au avut.Premiile fruntase si diplomele pe care le-au obtinut de-a lungul timpului,dintre care locul 1 la Concursul organizat de liceul Jean Monnet,locul 1 la Festivalul ”Prietenii dansului”,diploma de merit pentru participarea la Festivalul “Mandra floare de pe Iza”,Maramures sau diploma de excelenta pentru participarea la Festivalul international din Grecia,Moldova,Croatia,Cehia,etc. stau marturie pentru calitatea spectacolelor prezentate,multumirea lor constand in aprecierea publicului prin aplauze.Frumusetea dansurilor si a melodiilor populare ,precum si cromatica costumelor reusesc sa puna in valoare bucuria copiilor si devotamentul lor pentru folclorul romanesc.